Cursus 2018 - 2020

Er komen 2 modules bij:

- De module "Viscerale Technieken" zal aan de cursus worden toegevoegd en dit op vraag van vele cursisten. In deze module komen de verschillende soorten ptosis van de organen aan bod, alsook verschillende releasetechnieken en andere behandelingen van het viscerale systeem. Deze behandeltechnieken passen als aanvulling bij de dysfuncties die aan licht kwamen in het kinesiologisch onderzoek. Uiteraard past deze module perfect in het Osteoetiopatisch concept binnen de totaalbehandeling van de patiënt.

=> De workshop "Kinesiologie Advanced" was eerder een gratis module buiten de cursus om. Deze module zal nu standaard opgenomen worden in de cursus.

=> De workshop "Dynamic Tape" blijft een gratis extra module buiten de cursus.

 

Kostprijs: 3350€ voor de volledige cursus (1ste en 2de jaar samen)

Het betreft dus 15 modules van 2 dagen, 2 avondcursussen, 1 Herhalingsdag en het afsluitende examen, wat neer komt op 32 lesdagen.

 

Vanaf 2019 zal het inschrijvingsgeld voor de volledige cursus 3500€ bedragen.

Alle modules zullen vanaf dan integraal deel uit maken van de cursus zelf en niet meer georganiseerd worden als afzonderlijke modules buiten de cursus om. Dus ook de beide modules Kinesiologie, de module Viscerale Technieken  en de workshop Dynamic Tape

Vanaf 2020 zullen de cursussen niet meer doorgaan in Hotel Van der Valk Nazareth, maar in Veldegem, Koningin Astridstraat 29

Belangrijke info:

* U kunt enkel inschrijven voor de volledige opleiding.  

* Per academiejaar kunnen slechts 16 cursisten inschrijven. De eerste 16 cursisten die ingeschreven zijn én het cursusgeld betaald hebben,

   worden toegelaten tot de opleiding. Daarna wordt er een wachtlijst opgesteld. De datum van betaling is bepalend voor de volgorde van inschrijving.

 * Bij een annulatie van deelname na de betaling en voor de start van de cursus behoudt SCMO zich het recht om het cursusgeld terug te storten

   vermindert met 500€.

 * Om organisatorische redenen kan het cursusgeld of een gedeelte ervan niet terugbetaald worden eens de cursus gestart is.

 * Reeds betaalde voorschotten op het inschrijvingsgeld worden vanaf 01/06/2019 niet meer terugbetaald

 * Openstaande facturen die niet voldaan zijn uiterlijk op 31/07/2019 komen te vervallen en leiden automatisch tot annulatie van deelname.

 * Gezien het grote aantal kandidaten om de cursus aan te vatten, kunnen we geen uitzonderingen toestaan

 * Collega's die op de wachtlijst staan zullen een mail ontvangen op het ogenblik dat er een plaats is vrijgekomen, daarna kunnen ze nog kiezen of ze al of niet willen starten

 

Alle betalingen van de voorschotten en/of inschrijvingsgelden dienen betaald te worden via overschrijving op

bankrek.nr. BE62 4729 1400 0161 met vermelding "SCMO + startjaar cursus + naam"

 

Opmerkelijk:

Alle Erkende Therapeuten hebben altijd het recht om alle modules gratis opnieuw te volgen en dit zolang de cursus SCMO georganiseerd wordt. Deze gratis deelname dient wel vooraf aangevraagd te worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Alle Erkende Therapeuten worden jaarlijks uitgenodigd om een gratis herhalingsdag bij te wonen en dit zolang de cursus SCMO georganiseerd wordt. Alle Erkende Therapeuten worden hiervan ruim op voorhand verwittigd.

Een overzicht van de Erkende Therapeuten kunt u hier terugvinden.

Erkende Therapeuten zijn cursisten die het examen succesvol hebben afgelegd en jaarlijks één gratis herhalingsdag en/of 2 gratis modules hebben bijgewoond.

Login Form

Volgende cursusdagen

Geen evenementen