LOKK - Lokale Kwaliteitsgroepen Kinesitherapeuten

 

Het intercollegiaal overleg is een onontbeerlijk instrument als denktank binnen de kinesitherapie.

Allerlei specialisaties doorkruisen het pad van de up-to-date kinesitherapeut maar helaas worden deze verschillende specialisaties al te vaak gezien als een rem op de communicatie tussen de verschillende therapeuten.

Binnen een LOKK wordt de mogelijkheid gecreeerd om de verschillende meningen, bevindingen, ervaringen, ... uit te wisselen zodat de deelnemers van elkaar wat kunnen opsteken om op die manier hun persoonlijke kennis en visie te kunnen aanscherpen.

Het is een uitermate schitterende gelegenheid om aan de hand van concrete voorbeelden vanop de werkvloer de verscheidenheid binnen de kinesitherapie te bundelen tot een samenwerking vertrekkend vanuit de verschillende discipline's.

Mis deze unieke kans niet!

 

Hamstringsletsels

 

Datum: Nog te bepalen 

Locatie: Hotel Van der Valk Nazareth - zaal Lounge 

Onderwerp: "Hamstringsletsels"

Deze Peer Review is gratis, maar u dient wel op voorhand in te schrijven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inhoud van deze LOKK:

In deze LOKK willen we het specifiek hebben over laesies van de biceps femoris bij voetballers. Zowel qua oorzaak als qua behandelingen circuleren er heel wat verschillende opvattingen.

Met deze LOKK willen we graag een aantal mogelijke oorzaken (ilium, inversietrauma, klassieke ruptuur, ….) en enkele mogelijke behandelingsstrategie naast elkaar leggen in een open discussie

 

 

Login Form

Volgende cursusdagen

Geen evenementen