Op 8 september 2019 is het 'Dag van de Kinesitherapie'!

Een dag vergelijkbaar met 'Dag van de Vrijwilliger' of 'Dag van de Klant'.

Een dag waarop ons beroep op allerlei manieren in de kijker geplaatst wordt.

Helaas zijn er weinig collega's die van het  bestaan van deze dag al gehoord hebben.

Daar willen wij iets aan veranderen!!

Geen dag, maar een volledig weekend vol met interessante workshops, infosessies, lezingen, ervaringen, enz....

13 verschillende onderwerpen worden er, door 10 verschillende sprekers in 2 zalen van onze vaste locatie Hotel Van der Valk Nazareth, gebracht.

Waarom een dergelijk event organiseren?

Na een jarenlange ervaring in het organiseren van cursussen, bijscholingen en workshops zijn we tot de vaststelling gekomen dat heel wat collega's een brede interesse hebben in de verschillende facetten van ons beroep. Daarom leek het ons een goed idee om een aantal organisaties van cursussen uit te nodigen om samen te werken in een totaalevent waarbij collega's de kans krijgen om gelijkaardige maar zeker en vast ook totaal 'nieuwe' of 'andere' cursussen te leren kennen.

Ten tweede leek het ons bijzonder interessant om een aantal sprekers uit te nodigen om onze kennis over de laatste nieuwe ontwikkelingen bij te brengen zodat we zeker en vast up-to-date in onze praktijk staan.

Ten slotte hebben we ook enkele sprekers van buiten ons rechtstreekse werkveld uitgenodigd om ons te inspireren in de uitbouw van onze praktijk in de brede zin van het woord.

Bijzonder interessant:

Als Kinekring, organisatie, groepspraktijk, collega-vrienden-groep, .... op zoek naar een leuk teamevent? Dan is de 'Dag van de Kinesitherapie' een echte must! (zie info groepstarief).

 

Klik hier voor het volledige programma van dit inspirerende weekend!

Klik hier voor een overzicht van de verschillende sprekers

Klik hier voor info, kostprijs en inschrijvingen

Klik hier voor info m.b.t. PQK

 

Heb u nog vragen? Contacteer ons via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch 0497029778 of 050782370.

Login Form

Volgende cursusdagen

Geen evenementen